torsdag 4. april 2013

Indiskinspirert kylling

En kjapp, enkel og velsmakende kyllingrett. Kremete sauser med smak av indiske krydder er noe av det beste jeg kan tenke meg. Men skal man lage indisk mat ´ordentlig´ trenger man ofte mange ingredienser og tid, så her er et raskere og ganske tilfredsstillende alternativ:-)



Ingredienser (til 2 store og 2 små):
3 kyllingfileter skjært i litt store terninger
1 kartong hakka tomater med chili (jeg bruker ICA sine)
0,5 boks creme fraiche
1 ss Tikka Curry Paste
hakket frisk koriander (hvis du får tak i, - kan sløyfes)
1 ts garam masala

Fres kyllingbitene i olje til de er nesten gjennomstekt, ha i garam masala og fres et par minutter til. Tilsett tomatene, creme fraiche og currypaste. La koke et par minutt og smak til med mer curry paste eller creme fraiche (kommer an på hvilken styrke du ønsker). Når du er ferdig med å smake til rører du inn koriander.

Server med ris, nanbrød, mango chutney og gjerne raita hvis du har tid til å lage det:-)
Til de små ganene kan det være fint å ha litt youghurt naturell, evt creme fraiche, å gjøre sausen litt mildere med.

Kos deg, dette er saus du får lyst til å spise med skje selvom du er mett:-)


Jeg brukte denne curry pasten. Synes Pataks har mye godt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer:)