fredag 5. april 2013

Restepai

Vi hadde litt rester av hamburgerrygg (røkt svinekam) som måtte brukes opp, så det ble sammen med baconterninger hovedingrediens i dagens middagspai,
Jeg lagde bunnen som jeg pleier med litt fullkornshvetemel (se oppskrift her: Skinkepai), så hadde jeg i:
Restene av hamburgerrygg skjært i terninger
En halv pakke smårettsbacon
4 egg (pluss restene etter pensling av bunnen)
3 dl melk
litt pepper
1 dl revet ost

Stek baconet og dryss det over den stekte bunnen. Dryss over kjøtt-terningene. Visp sammen egg, melk og pepper og hell over. Dryss ost over og stek på 200 grader i 30 min (evt litt lenger hvis ikke osten har blitt gylden).

Server med en salat og gresk dressing til. Vi hadde små plommetomater, en ´blokk´ fetaost, agurk og isbergsalat.

Enkelt og godt:-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer:)