![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg4B9GVgW-nFR0yROCSesothFTjRLb0IyS8zaHlsiAE1ZpSgFQFUzEBy8WBmjBOeA_r5duFCV5fO8zFt2TBN8V7P_I_w_oxFdgGm0RGcjJONixGayNtpt3I42cEYudqU8_rbxk5dPYG-SoF/s640/blogger-image--1248104580.jpg)
Ingredienser (til 4 voksne og 3 barn)
6-7 kyllingfileter delt i tre
2 beger creme fraiche
1 boks tomater, avrent og skåret i biter
1 boks grovhakka tomater
2 potter basilikum
4 ss paprikapulver
1 glass kalamataoliven
Salt og pepper
Stek kyllingbitene i olje og krydre med salt og pepper. Ha over i ei gryte og ha i creme fraiche, tomater, bladene fra halvannen potte basilikum og paprikapulver. Rør godt og kok opp, smak til med salt pepper og evt mer paprika. Ha i olivenene, pynt med litt basilikumblader og server med ris og evt litt godt brød til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)