Hvis ikke du har dampovn/kombidamp kan du bare steke kyllingfileten i ovnen på vanlig måte og f.eks woke gulrøttene i stekepanna.
I tillegg til gulrøtter hadde vi stekt sopp (med et lite dryss persille), villris og en fløtesaus med hvitvin i. Mmmm..se under bildet for oppskrift på saus:-)
Fløtesaus til kylling:
1 sjalottløk, finhakket
1 dl hvitvin
2 dl kyllingkraft/kyllingbuljong
1 dl fløte
1 ss smør
salt og pepper og evt litt finhakka eller tørka urter
Fres løken i smør til den blir blank og myk. Ha i hvitvinen og kok den nesten helt inn. Ha på kyllingkraften og kok inn til halvparten. Ha i fløten, litt salt og pepper og la det småkoke et par minutter. Tilsett evt mer krydder eller urter.
Bon apetit! :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)