3-4 kyllingfileter, i strimler
0,5 rød chili, finhakket
2-3 cm ingefær, skrelt og revet
4-5 vårløk, skivet
2 fedd hvitløk, presset eller finhakket
1 rød paprika, i biter
3 gulrøtter, i små staver
0,5 blomkål, i små buketter
3-4 ss soyasaus
Nudler (f.eks 2 pk YumYum)
Start med å blande soyasaus, chili, hvitløk og ingefær i en bolle. Ha i kyllingbitene og bland godt. La det stå og trekke til resten er skjært opp.
Wok kyllingen raskt til gjennomstekt. Det er lurt å ikke ta alt på en gang, men heller steke i 2-3 omganger. Ha over i ei skål når den er ferdig. Wok grønnsakene til de er litt møre og ha kyllingen tilbake i woken. Kvern litt pepper over.
Nudlene kokes etter anvisning på pakken. Hell av vannet, klipp dem opp litt og bland inn i woken.
Server gjerne med et dryss av finhakket koriander:-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)