mandag 10. desember 2012

Kylling i fløtesaus

Nå er det en stund siden forrige blogginnlegg her, det har vært litt hektisk den siste tiden med kakemann- og pepperkakebaking, marsipanlaging og diverse kokkelering til førjulsselskap på lørdag. Mmmye godt:-)

Så i dag måtte vi bare ha en superenkel middag, nemlig kylling i fløtesaus med ris og asparges. Jeg kuttet opp to kyllingfileter i små biter, stekte dem i panna, helte i en boks matfløte og 1-2 ts karri, litt salt og pepper og lot det koke inn litt til sausen tyknet (smakte selvsagt til med krydder). Knakk av enden på aspargesene, smeltet smør i stekepanna og hadde i litt olivenolje og la i aspargesene. Drysset så over litt salt og pepper og freste dem i panna i 4-5 minutter (snudde dem ofte). Enkelt og ganske så godt:-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer:)