Jeg lagde samme paibunn som jeg har blogget tidligere da jeg synes den er så enkel og god på smak.
150 g smør
150 g hvetemel
50 g fibramel (eller annet fullkornshvetemel)
2 ss vann
1 vispa egg
Smuldre smør og mel sammen og kna inn vannet til slutt. Smør en paiform og dryss litt mel over, trykk paideigen ut i forma. Prikk bunnen med en gaffel og pensle med egget. Stek på 200 grader i 15 min.
Fyll:
4 egg (pluss det som er igjen fra penslingen av bunnen)
3 dl melk
litt pepper
kalkunkjøtt
1 pk bacon
0,5 pk frossen spinat
1 dl revet ost
Klipp baconet i biter og stek i panna. Bland i kalkunen når det er ferdig stekt og fordel over den ferdigstekte paibunnen. Visp sammen egg, melk og pepper og ha i spinaten. Hell det over kjøttet og dryss over osten. Stek på 200 grader i 25 min (eller til den har blitt gylden).
Server varm med en frisk salat til:-)
Jeg stjal litt av kalkunen og lagde meg varme kalkunsmørbrød. Smurte på litt grov sennep, la på litt kalkunplukk, to-tre skiver ost og pepperoni. YAMMI!!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)