Havremel i pannekaker er både godt og sunt:-) Så i dag ble det akkurat det til middag. Det gjør jo ikke noe at pannekakemiddagen blir litt sunnere enn en gjennomsnittlig pannekakemiddag. Havremel er jo fullt av sunne næringsstoffer for kroppen, så å erstatte mye av hvetemelet med det er gull verdt.
Her er ingrediensene til dagens havrepannekaker:
2 dl hvetemel
4 dl havremel
6 egg
litt salt
1,5 l melk
Bland alt godt, la røra stå og svelle minst 10 min før du steker pannekakene.
Dette ble litt vel mye røre, så til en middag til oss hadde det holdt med 2/3 av denne røra (da hadde jeg tatt 1 dl hvetemel, 3 dl havremel, 4 egg, litt salt og 1 l melk sånn ca). Eventuelt kan du gjøre som meg og sette resten av røra i kjøleskapet så har du til litt pannekaker en annen dag også;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)