Denne retten er superenkel å lage og falt i smak her i huset. Det ser litt kjipt ut, men smaken er fantastisk! Jeg hadde nok vært litt rausere med currypasten hvis jeg bare skulle servert til voksne, men litt hensyn må man jo ta til de små ganene i huset:-)
3 kyllingfileter i biter
1 skivet løk
3 hakkede hvitløksfedd
1 boks kokosmelk (pass på vanninnholdet, noen av dem inneholder STORE mengder vann og det gidder vi ikke å betale for!)
1 finhakket rød chili uten frø
1 ss hakket ingefær
1 toppa ts rød currypaste (jeg brukte den fra Blue Dragon)
3 skivede gulrøtter
litt salt
Olje til steking
Hakket koriander som garnityr (DET glemte jeg, så korianderen ligger i fryseren til neste gang)
Stek kyllingen sammen med løk og hvitløk. Ha i currypaste, chili, ingefær og gulrot. Fres litt før du har i kokosmelka. Kok i 10 min og smak til med litt salt. Dryss over koriander før servering hvis du ønsker, det gikk fint uten også, men koriander gir en veldig god smak.
Serveres med ris:-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)