
2 pk strimlet svinekjøtt (dvs ca 600 g)
2 gulrøtter i tynne staver
1 rød paprika i strimler
1 eple i terninger (jeg liker best å bruke syrlige epler alà Granny Smith)
1 liten rødløk i skiver
1 bunt vårløk i skiver
2 hvitløksfedd, hakket eller presset
0,5 rød chili, finhakket uten frø
1 ts revet ingefær
6 ss søt soyasaus
6 ss vanlig soyasaus (Kikkoman eller liknende)
0,5 lime, saften
Stek kjøttet raskt i olje i 2-3 omganger (for å unngå at det blir kokt istedetfor stekt) og ta det ut av panna. Fres løk, paprika og gulrot i olje, tilsett eple og vårløk og la det frese et par minutter før du har i hvitløk, chili og ingefær og freser et par minutter til. Ha i svinekjøttet og begge soyasausene. Smak til med limejuice og evt mer soyasaus.
Server med ris:-)
Jeg har laget omtrent den samme tidligere, men husket ikke i farten at jeg hadde laget et blogginnlegg om det. Jaja, det viser iallfall at det er godt likt her i huset;-)
1 eple i terninger (jeg liker best å bruke syrlige epler alà Granny Smith)
1 liten rødløk i skiver
1 bunt vårløk i skiver
2 hvitløksfedd, hakket eller presset
0,5 rød chili, finhakket uten frø
1 ts revet ingefær
6 ss søt soyasaus
6 ss vanlig soyasaus (Kikkoman eller liknende)
0,5 lime, saften
Stek kjøttet raskt i olje i 2-3 omganger (for å unngå at det blir kokt istedetfor stekt) og ta det ut av panna. Fres løk, paprika og gulrot i olje, tilsett eple og vårløk og la det frese et par minutter før du har i hvitløk, chili og ingefær og freser et par minutter til. Ha i svinekjøttet og begge soyasausene. Smak til med limejuice og evt mer soyasaus.
Server med ris:-)
Jeg har laget omtrent den samme tidligere, men husket ikke i farten at jeg hadde laget et blogginnlegg om det. Jaja, det viser iallfall at det er godt likt her i huset;-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)