onsdag 1. oktober 2014

Fetalaks med mango

I går hadde vi laks med feta til middag igjen etter inspirasjon fra Lillesands Beste (hvor vi får utrolig mange gode og enkle oppskrifter og de beste råvarer levert på døra).

Denne gangen lagde jeg den enda enklere enn den oppskriften jeg har lagt ut tidligere, Laks med fetarøre . Og det ble kanongodt det også.

Ingredienser
Laks (jeg brukte Salma)
1 mango
1 sitron 
1 pk fetaost (f.eks Apertina feta)
1 ts honning
Salt

Del laksen i passe porsjonsstykker og legg dem i en ildfast form. Ha gjerne litt olje i forma før du legger i fisken. Mos fetaosten med en gaffel og bland i ca 1 ss sitronsaft. Kvern litt salt på laksen og fordel blandingen på laksestykkene. Sett inn i forvarmet ovn på 210 grader i ca 15 min. 

Skrell mangoen, del den i biter og ha den i en bolle sammen med honning og saften fra en halv sitron. Mos til saus med stavmikser (evt kan du bruke blender). 

Server med ris til.

Dette er middag både små og store hos oss digger. Hvis barna ikke er så glade i fetaost (den er jo ganske salt) er det bare å skrape den av evt la være å ta fetaost-blandingen på fiskestykkene til barna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer:)