mandag 4. mai 2015

Wok med marinert kylling

I dag hadde jeg en ny vri på woken og det likte både store og små:-)

Ingredienser:
3-4 kyllingfileter, i strimler
0,5 rød chili, finhakket
2-3 cm ingefær, skrelt og revet
4-5 vårløk, skivet
2 fedd hvitløk, presset eller finhakket 
1 rød paprika, i biter
3 gulrøtter, i små staver
0,5 blomkål, i små buketter
3-4 ss soyasaus
Nudler (f.eks 2 pk YumYum)

Start med å blande soyasaus, chili, hvitløk og ingefær i en bolle. Ha i kyllingbitene og bland godt. La det stå og trekke til resten er skjært opp. 
Wok kyllingen raskt til gjennomstekt. Det er lurt å ikke ta alt på en gang, men heller steke i 2-3 omganger. Ha over i ei skål når den er ferdig. Wok grønnsakene  til de er litt møre og ha kyllingen tilbake i woken. Kvern litt pepper over.

Nudlene kokes etter anvisning på pakken. Hell av vannet, klipp dem opp litt og bland inn i woken. 

Server gjerne med et dryss av finhakket koriander:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer:)