fredag 8. mars 2013

Fredagsgrateng for liten og stor

I dag var det bare jeg og minsten som skulle ha middag. Så da ville jeg ha noe kjapt og godt som jeg var ganske sikker på ville falle i smak hos lillemann. Da ble det en slags grateng, med følgende ingredienser:
2-3 dl kokt pasta (kok etter anvisningen på pakka)
400 g kjøttdeig (i dag ble det storfe- og svinekjøttdeig)
3 kjøttpølser
0,5 hakket rødløk
1 boks finhakkede tomater
1 boks hermetiske mais (nesten en hel boks)
1-2 ss tomatpurè
2 dl raspet ost
krydder etter ønske (jeg brukte kun oregano i dag)
Start med å koke pastaen, dele opp pølsene i passende biter og hakke løk. Stek så løken i olje til den begynner å bli myk og blank. Ha oppi kjøttdeigen og brun til den er gjennomstekt. Ha i pølsene og fres i 1 min til. Bland i tomater, mais, tomatpurè og oregano. Ha pastaen i en ildfast form, hell over ´sausen´ og dekk med osten. Stekes på 200 grader i 10-15 min.

Ettåringen ELSKET det og jeg synes jammen meg det var ganske godt jeg også etter å ha hatt litt kvernet pepper og noen dråper chiliolje fra Oliviers over.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer:)