onsdag 29. mai 2013

Kyllling og karri suppe

Denne suppa varmer godt, er rask og lage og smaker nydelig. Jeg lagde den som kveldskos til meg og ei venninne og det var ikke noe særlig igjen i gryta når vi var ferdige.

Til 2 personer hadde jeg følgende ingredienser:
1 kyllingfilet skåret i terninger
Drøyt et halvt grønt eple
En halv løk
1 god ss karripulver
1 boks hakka tomater
0,5 dl vann
2 dl matfløte
1 grønsaksbuljongterning
smør til steking
salt, pepper og sukker etter smak

Fremgangsmåte:
Del kyllingfileten i biter, skrell og del eplet i mindre biter og hakk løken. Smelt smør sammen med karri i gryta, stek kyllingbitene i noen minutter til de er gjennomstekt. Ta kyllingen over i ei skål, og fres eple og løk i karrismøret (ta gjerne i en klatt til med smør) til løken er blank og myk. Ha i vann, tomater og fløte og smuldre i buljongen. Kok opp og la det småkoke i 5 mintter. Ha i kyllingbitene og smak til med salt, pepper og sukker.

Kos deg med ei fantastisk enkel og smakfull suppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer:)