Denne suppa varmer godt, er rask og lage og smaker nydelig. Jeg lagde den som kveldskos til meg og ei venninne og det var ikke noe særlig igjen i gryta når vi var ferdige.
Til 2 personer hadde jeg følgende ingredienser:
1 kyllingfilet skåret i terninger
Drøyt et halvt grønt eple
En halv løk
1 god ss karripulver
1 boks hakka tomater
0,5 dl vann
2 dl matfløte
1 grønsaksbuljongterning
smør til steking
salt, pepper og sukker etter smak
Fremgangsmåte:
Del kyllingfileten i biter, skrell og del eplet i mindre biter og hakk løken. Smelt smør sammen med karri i gryta, stek kyllingbitene i noen minutter til de er gjennomstekt. Ta kyllingen over i ei skål, og fres eple og løk i karrismøret (ta gjerne i en klatt til med smør) til løken er blank og myk. Ha i vann, tomater og fløte og smuldre i buljongen. Kok opp og la det småkoke i 5 mintter. Ha i kyllingbitene og smak til med salt, pepper og sukker.
Kos deg med ei fantastisk enkel og smakfull suppe.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)