Ingredienser:
14-16 knuste bixit kjeks
75-100 g smør
2,5 dl vann
1 pk sitrongele
3 dl kremfløte
200 g Philadelphia ost (gjerne light)
3 dl lettrømme
225 g melis
1 ts vaniljesukker
Topping:
1 pk bringebærgele
3 dl vann
evt bær til pynt
Knus kjeksen og kna inn smøret. Trykk massen ned i en kakeform (jeg sverger til Bake-it-easy form til denne kaka). Kok opp 2,5 dl vann, ta gryta av plata og rør inn sitrongelèen. Visp sammen Philadelphia, rømme, melis og vaniljesukker. Visp kremfløten og bland i den avkjølede gelèen (fremdeles flytende). Bland med Philadelphia-blandingen og hell over i forma. Når alt er stivnet har du over bringebærgelèen som må være helt kald (men ikke stivnet) og evt bær hvis du vil pynte med det.
Kos deg:)
200 g Philadelphia ost (gjerne light)
3 dl lettrømme
225 g melis
1 ts vaniljesukker
Topping:
1 pk bringebærgele
3 dl vann
evt bær til pynt
Knus kjeksen og kna inn smøret. Trykk massen ned i en kakeform (jeg sverger til Bake-it-easy form til denne kaka). Kok opp 2,5 dl vann, ta gryta av plata og rør inn sitrongelèen. Visp sammen Philadelphia, rømme, melis og vaniljesukker. Visp kremfløten og bland i den avkjølede gelèen (fremdeles flytende). Bland med Philadelphia-blandingen og hell over i forma. Når alt er stivnet har du over bringebærgelèen som må være helt kald (men ikke stivnet) og evt bær hvis du vil pynte med det.
Kos deg:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)