I dag var det tid for å prøve noe nytt. Nytt for meg å lage iallfall. Så det ble noe veldig enkelt, men fy så godt det ble:-) Yngstemann kunne ikke få nok, og ho eldste var først veldig skeptisk, men måtte til slutt innrømme at det smakte jo godt. Pasta carbonara skal definitivt lages igjen:-)
2 porsjoner fullkorns spaghetti
0,5 finhakket løk
1 pk bacon skåret i biter (jeg brukte engelsk kotelettbacon)
2 eggeplommer
0,5 dl matfløte
1 dl finrevet parmesan
Kok spaghettien etter anvisning på pakka. Fres løken i olje i ei panne og ha i baconet når løken har blitt blank. Stek til baconet er ferdig stekt. Rør sammen eggeplommene og ha i fløte og parmesan. Bland i bacon og løk og hell over den nykokte spaghettien. Rør det hele sammen og server! Jeg kvernet litt salt og pepper over min porsjon, og ifølge Trinesmatblogg hvor jeg fikk inspirasjonen fra red et godt med litt finhakket persille over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)