Det her var så godt at jeg gleder meg til neste gang vi skal ha det:) Igjen kom inspirasjonen fra Trinesmatblogg :)
Ingredienser
500 g Salma skåret i serveringsstykker (eller annen laks)
Sitronpepper
0,5 rødløk i skiver
2-3 persillerøtter i biter (se an størrelsen, kan også bruke sellerirot)
1 paprika i biter
3-4 gulrøtter i biter
1 finhakket hvitløksfedd
4 vårløk i biter
2 dl fiskebuljong
3 dl matfløte
Finrevet skall av 0,5 sitron
Sitronsaft etter smak
Salt og pepper
Skjær laksen i passe serveringsstykker og krydre med sitronpepper. Stekes ved 200 grader i 10-12 min.
Fres grønnsakene i olje til løken er blank. Ha over fiskebuljongen og la det koke til grønnsakene begynner å bli møre. Ha i fløte, og sitronskall og smak til med sitronsaft. La det småkoke til sausen begynner å tykne. Smak til med salt og pepper.
Server med ris til (jeg bruker villris).
Takk for tipset til Trinesmatblogg:-D
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)