4 dl hvetemel
2 ts bakepulver
0,5 ts salt
50 g romtemperert margarin
1,5 dl melk
Fyll
500 g kjøttdeig
1 ss olje
1 hakket løk
1 porsjon tacokrydder - se oppskrift her på bloggen (evt en pose tacokrydder)
2 hakkede hvitløksfedd
1 dl vann
3 tomater
2 dl creme fraiche
4 ss majones
2 dl revet ost
Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader
Kna margarinen med mel, salt og bakepulver. Bland i melka og trykk deigen ut i en ildfast form. Trykk den godt opp langs kantene.
Stek hakka løk og hvitløk til det blir blankt, ha i kjøttdeig og stek videre. Ha i tacokrydder og vann og la det putre til vannet er nesten kokt inn. Ha blandingen på paibunnen. Hakk tomater og ha over kjøttdeigen. Bland creme fraiche, ost og majones og fordel jevnt over tomatene. Stek i 15-20 min.
Pynt gjerne med rødløk eller jalapenos.
Server med en passende salat, salsa og tortillachips.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentarer:)