fredag 14. august 2015

Kylling i nydelig saus

Her om dagen hadde vi middagsbesøk rett etter barnehage/jobb og da var det greit å ha en enkel rett som kunne lages nesten helt ferdig dagen før. Den falt i smak hos både store og små, og jeg lovte å blogge oppskriften:-) Oppskriften fant jeg for noen år siden i boka "Venner til middag". Hvis du gjør den ferdig dagen før venter du med å ha i oliven til den varmes opp igjen.



Ingredienser (til 4 voksne og 3 barn)
6-7 kyllingfileter delt i tre
2 beger creme fraiche
1 boks tomater, avrent og skåret i biter
1 boks grovhakka tomater
2 potter basilikum
4 ss paprikapulver
1 glass kalamataoliven
Salt og pepper

Stek kyllingbitene i olje og krydre med salt og pepper. Ha over i ei gryte og ha i creme fraiche, tomater, bladene fra halvannen potte basilikum og paprikapulver. Rør godt og kok opp, smak til med salt pepper og evt mer paprika. Ha i olivenene, pynt med litt basilikumblader og server med ris og evt litt godt brød til.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer:)