søndag 11. mai 2014

Sashimi med ponzusaus

Denne retten smakte jeg første gang hos naboene, så lagde jeg det til jentene i Matvrak og det smaker helt fantastisk godt så oppskriften måtte bare foreviges på bloggen.


Ingredienser (4p):
Jasminris, kok etter anvisning på pakken
Salmalaks, en loin, skåret i tynne skiver
2 pk sukkererter
1 pk babyleaf salat
2 avokado, i terninger
Sesamfrø

Ponzusaus
1,5 dl soyasaus (kikkoman)
4-5 ss eplecidereddik
1 rød chili uten frø, finhakket
1,5 hvitløksfedd, finhakket
6 ss sukker
frisk koriander, finhakket
saften 1,5 lime

Bland alle ingrediensene til sausen og rør til sukkeret er løst opp. Dander alt det grønne på tallerknene. Dander så laksen oppå, dryss på sesamfrø og ha en liten sleiv med ris på siden. Server sausen ved siden av så man kan fylle på så mye man ønsker. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer:)