tirsdag 27. september 2016

Gulrotsuppe med litt "bitt"

Til gårsdagens syforening lagde jeg ferdig gulrotsuppe og hvitløkssnurrer dagen før så det bare var å varme opp før damene kom. Ble veldig fornøyd med begge deler, så det gjorde INGENTING at jeg lagde dobbel porsjon så vi kunne ha restemiddag i dag😊


Ingredienser til suppa (nok til 4):
1 løk, finhakkes
3 fedd hvitløk, presses
2 gode t-skjeer rød curry paste
1 kg gulrøtter, skrelles og skjæres i jevnstore biter
1 boks hakka tomater (jeg brukte Mutti)
1 boks kokosmelk (400g)
1 terning kyllingbuljong
1 l vann
Olje til steking
Salt

Fres løk og hvitløk i olje i ei gryte til løken er blank og myk. Ha i currypasten og stek i 2-3 minutter til mens du rører.

Ha i resten av ingrediensene med unntak av saltet og kok til gulrøttene er møre (det tar ca 20, men avhenger av størrelsen på bitene).

Bruk stavmikser til suppen har blitt glatt og jevn. Smak til med salt og evt litt pepper.

Server med frisk koriander og noe godt bakverk. Jeg bakte hvitløkssnurrer til.

Inspirasjon er hentet fra bloggen "Mat på bordet".



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer:)